Kan jeg bruke massasjeolje på en dildo?

« Tilbake til forrige side
0
0
Jeg har kjøpt en myk dildo som jeg ikke vet hva slags materiale den er laget av. Kan jeg bruke massasjeolje som glidemiddel på dildoen?
Postet av dildowiki
Spurt den 30/08/2013 11:33
726 visninger
2

Hei!
Det anbefales ikke å bruke massasjeolje eller noen annen form for olje (f.eks. babyolje, vaselin e.l.) som glidemiddel på en dildo. Massasjeolje er ment for utvendig bruk, og bør IKKE brukes innvendig i vagina. Siden dildoen er myk, så kan det være at den er laget av et jelly materiale, og dersom den inneholder ftalater så »frigjøres» disse mye lettere ved bruk av oljebasert glid. En myk dildo kan også være laget av et cyberskin materiale, og massasjeolje kan da ødelegge materialet.
Bruk vannbasert glidemiddel dersom du er i tvil om materialet, for alle sexleketøy tåler vannbasert glidemiddel! Dersom man ønsker å bruke dildoen analt anbefales det å bruke et glidemiddel spesielt egnet for analt bruk, da disse gjerne holder lenger på glideeffekten. Men et godt vannbasert glidemiddel fungerer utmerket uansett, bruk heller litt mer av det, fordi vannbaserte glidmidler tørker gjerne opp litt underveis.

Postet av dildowiki
Besvart den 30/08/2014 11:57
« Tilbake til forrige side