Dildo Norge – Din veileder på nettAlt du trenger å vite om dildo finner du her

Spennende og spesielle dildoer

Det finnes et nokså stort utvalg av spesielle dildoer på markedet, som er litt utenom det vanlige, og som kan være ekstra spennende å prøve.

Her er et lite utvalg:

Chin Strap On Dildo/Ansikts Dildo: dildo med reimer som festes rundt hodet til partneren, hvor partneren har fritt innsyn til alt som skjer mens han/hun penetrerer med ansikts dildoen.

Deluxe Ball Gag Dildo

Dildo ball: Et morsomt leketøy, som kan minne om hoppeballen man brukte da man var liten, men med èn tydelig forskjell; denne oppblåsbare ballen har en dildo festet på toppen slik at du kan ri med ballen mellom bena uten å treffe noen harde overflater.

Easy Rider Dildo Ball

Sprute dildoer og dildoer som kan kobles til dusjen: Det finnes et lite utvalg av dildoer som kan fylles opp med vann eller annen væske og som på den måten kan brukes til å sprute vann inn i vagina. Noen dildoer kan også kobles f.eks direkte til dusjen, slik at man får en dildo med vannstråler, som kan brukes både innvendig og utvendig til rengjøring, massering eller stimulering av klitoris.

Pleasure Fountain Dusj dildo Sprute_dildo

Cloneboy: støp en kopi av din egen eller din partners penis! Dette er det perfekte leketøyet for de som har en partner som kanskje ikke helt liker tanken på at kjæresten bruker en dildo (som i tillegg kanskje også er støpt etter en kjent pornostjerne). Men med Cloneboy kan man lage sin helt egen dildo! Med Cloneboy tar man enkelt en avstøpning av en penis i erigert tilstand, og man kan dermed lage sin egen dildo, som er en eksakt kopi av partneren sin penis!

Cloneboy dildo Cloneboy dildo sett

Oppblåsbar dildo: Det finnes dildoer som også har en oppblåsbar funksjon, med en håndpumpe som kan pumpe opp størrelsen enda mer etter at man har plassert dildoen. Disse dildoene kan gi deg enda bedre stimulering, ved at den oppblåsbare funksjonen sørger for å stimulere ekstra godt ved å strekke skjedemuskulaturen innvendig (vaginal stretching).

Oppblaasbar dildo Oppblaasbar dildo 2

Du vil også kanskje vite mere om:

  • Spørsmål

    [cma-index] [les mer..]

  • Realistiske dildoer

    Disse dildoene ser stort sett veldig ekte ut og mange føles også veldig ekte ut å ta på. Farge og form er ofte anatomisk korrekt, og de fleste av disse har både blodårer og testikler. Mange .. [les mer..]

  • Hvorfor bruke en dildo?

    For de av dere som fortsatt er usikre på det å bruke en dildo, eller som vurderer å skaffe seg en dildo, men kanskje ikke er helt overbevist, så vil du kanskje spørre deg selv: ”Hva trenger jeg.. [les mer..]

Copyright © 2022 dildo-norge.no all rights reserved