Dildo Norge – Din veileder på nettAlt du trenger å vite om dildo finner du her

Hvordan introdusere dildoen for en partner?

Å introdusere sin partner for å bruke en dildo når man er i et forhold, kan være et ømfintlig tema for noen. Hvis partneren din aldri har brukt et sexleketøy kan han eller hun føle seg støtt av forslaget om å bruke en dildo, og noen vil kanskje tro at grunnen til at du bringer opp dette temaet er fordi din partner ikke tilfredsstiller deg nok, men dette er helt feil. De færreste av oss ville tatt opp temaet om å bruke en dildo, hvis det ikke var fordi man var trygg på forholdet, sin partner og sin egen seksualitet. Noen menn kan også føle seg støtt av tanken på en dildo, som kanskje også er større enn deres egen penis. Men dette er gjerne mannens ego som snakker, dårlig selvtillit og frykten for at han ikke skal klare å tilfredsstille deg nok alene. Noen tror kanskje også at dersom dama bruker en dildo som er større enn hans penis, så vil ikke sexen føles like godt etterpå, men skjeden har en fantastisk evne til å strekkes og trekke seg sammen igjen, så dette er ytterst sjelden noe problem. Dersom hun også lærer seg å bruke skjede- og bekkenbunnsmuskulaturen, så vil det neppe være noe problem i det hele tatt. Det kan være mange grunner til at folk ikke ønsker å bruke en dildo, men hovedårsaken er ofte enkel: frykt for det ukjente.

Her er noen tips som kan være nyttige dersom du ønsker å introdusere dildoen for en partner:

Bring opp samtalen når dere begge er avslappet og komfortabel

Sørg for å ta opp temaet på et passende tidspunkt, hvor begge er avslappet og det er en behagelig atmosfære. Noe av det viktigste man bør ha i fokus er å ha en åpen og god kommunikasjon, hvor begge får sagt hva de føler og synes om det, uten at den andre parten skal føle seg presset. Si hva du føler og tenker, og la den andre parten få komme med sine synspunkter. I noen tilfeller kan det være lurt å ta opp temaet et annet sted enn på soverommet, slik at din partner ikke føler seg engstelig eller presset på noen måte. Det er også en fordel at samtalen ikke utvikler seg til å bli en stor diskusjon, da kan det være bedre å legge temaet til side og kanskje heller ta det opp igjen senere, når den andre parten kanskje også har fått tenkt litt mer på det.

Lytt til din partner

Tilnærm deg temaet med hensyn til din partners følelser, og viktigst av alt; vær åpen for å lytte til din partners følelser og synspunkter! Han eller hun har noen veldig viktige ting å si, som kanskje også kan føles pinlig eller vanskelig å snakke om. Sex er en del av kommunikasjonen i forholdet, og god kommunikasjon er grunnlaget for et bra forhold. Jo mer åpen man er i et forhold, snakker ut om ting og tar seg tid til å virkelig lytte til den andre parten, jo bedre vil forholdet bli. Hvis du ikke tar deg tid til å høre ham eller henne ut eller er medfølende rundt hans/hennes følelser og bekymringer, så vil sannsynligvis ikke bruk av en dildo i sexlivet deres skje med det første. Husk at selv om du ikke har sagt eller gjort noe galt, så betyr ikke det at din partner skal være klar for dildo lek. Det kan være at du er ute på tynn is, så trå forsiktig og vær alltid medfølende.

Forklar hva en dildo er og gjør

Det høres kanskje dumt ut, men kanskje partneren din ikke vet hva en dildo er eller hva den kan brukes til. Han eller hun kan ha noen vanlige misoppfatninger om dildoer som bare trenger å bli snakket om. Fortell partneren din det grunnleggende om en dildo og la han eller hun få vite at det ikke på noen måte er ment som en erstatning for hans eller hennes kjærlighet, og at det bare er en spennende måte å utforske eller piffe opp et allerede fantastisk sexliv. Det kan også være morsomt å se på ulike dildoer sammen med partneren, for da kan man både le og komme med innspill på de utallige dildo utgavene som finnes, og på den måten virker det kanskje ikke så skremmende lenger.

La partneren din vite at du allerede er fornøyd med sexlivet

Det er viktig å fortelle sin partner at det ikke er noe galt med sexlivet deres som fører til at man tar opp temaet. At grunnen ikke er fordi man føler seg utilfredsstilt av den andre, slik at han/hun sitter med følelsen av å ikke være bra nok, og tror at de ikke klarer å tilfredsstille deg alene. Faktisk, hvis man ikke var tilfreds med sexlivet, partneren eller forholdet, så ville man sannsynligvis ikke tatt opp temaet i det hele tatt. Fortell partneren din at du er mer enn fornøyd med dere to alene, men at du er nysgjerrig på hvordan det vil føles å bruke en dildo sammen og at du ønsker å utforske flere aspekter i sexlivet deres.

Finn en voksen film som omtaler og viser dildo lek

Det finnes noen voksenfilmer som omhandler temaet om å bruke sexleketøy sammen med en partner. Alexander Institute er et produksjonsfirma som lager slike filmer og som viser virkelige par som har sex eller prøver ulike teknikker, alene, med hverandre eller med bruk av sexleketøy. Dette er filmer som ikke er pornografiske på samme måte og som er perfekte voksenfilmer som du og din partner kan se sammen, om man ønsker noen tips. ”Nina Hartley’s Guide to Sex Toys” er også en flott voksenfilm som du og din partner kan se sammen. Le og lær om sexleketøy sammen!

Og litt kort om hva man IKKE burde gjøre:

Ikke dra frem dildoen midt i sex-akten

Dette kan vise seg å ikke bare føre til at partneren din sier regelrett nei, men det kan være skadelig for forholdet også. Tenk på det. Hvis partneren din ikke vet at du har en dildo, kan han eller hun føle at du har løyet eller lurt dem til å gjøre noe. Dette grepet kan også gjøre at din partner føler seg utilstrekkelig, siden du har en dildo til å tilfredsstille deg selv med, i hvert fall hvis din partner ikke visste at du hadde en dildo engang. Det kan føre til sårede følelser, muligens sinne og noen kan kanskje bli sjalu og lure på om dildoen har blitt brukt med en tidligere partner også.

Ikke ta opp temaet på et dårlig (upassende) tidspunkt

Tenk deg at du og din partner ligger og koser med hverandre etter en økt. Du stryker forsiktig over håret hans eller hennes og sier: ”La oss bruke en dildo neste gang”. Eller kanskje enda verre, begynne å snakke om det før selve akten har startet. Det å bringe opp en dildo til feil tidspunkt kan ødelegge enhver stemning, og hvis temaet dukker opp før, under eller etter sex, kan din partner ta det ”ille opp”. Dette gjelder selvfølgelig ikke alle, og noen har et mer åpent og frisinnet forhold enn andre, så det er en fordel å ta hensyn til hvordan akkurat ditt og din partners forhold er, før man tar opp temaet. Det er heller ikke lurt å ta opp temaet hvis dere ikke har tid til å snakke ferdig om det. Å snakke om sex er vanskelig for noen par, og hvis man ikke tar seg tid til at begge kan uttrykke sine følelser og meninger, kommer man sjelden noen vei.

Ikke vær anklagende når du diskuterer bruk av dildo med en partner

Aldri foreslå å bruke en dildo med din partner fordi du mener at han eller hun ikke er bra nok alene. En dildo bør ikke brukes til å fikse eller dekke over et utilfredsstillende sexliv, den bør kun brukes til å forsterke et godt sexliv. Ikke vær anklagende ovenfor din partner, eller dra opp andre negative meninger du har om han/henne. Dette vil sannsynligvis bare føre til at din partner har enda mindre lyst.

Ikke la din partner føle seg usynlig ved siden av dildoen

Til slutt, hvis du kommer til det punktet der partneren din er åpen og villig til å eksperimentere med en dildo, IKKE gjør dildoen til stjernen i showet, med andre ord ta hensyn til partneren din! Vis partneren din hva du liker og fortell ham eller henne hvordan det føles. Oppmuntre partneren din ved å legge sin hånd over din for å kontrollere bevegelsene. Viktigst av alt, gjør orgasmen til en akt mellom deg og din partner. Spesielt i begynnelsen er det viktig å la partneren din vite at du er helt fornøyd med ham eller henne, og at dildoen bare er med for å prøve noe nytt i sexlivet deres.

Du vil også kanskje vite mere om:

  • Dildo med sugekopp

    Det finnes en del dildoer som er utstyrt med sugekopp i bunnen, og disse sørger for å gi deg mange muligheter når det kommer til hvordan du kan bruke dildoen. De fleste dildoene som har sugekopp ha.. [les mer..]

  • Lateks (naturgummi)

    Lateks er melkesaft som tyter ut gjennom snitt eller sår i overflaten til gummitreet, og de ulike melkesaftene kan brukes til ulike formål. Melkesaften fra gummitreet brukes til å utvinne naturgumm.. [les mer..]

  • G-punkt dildo

    Disse dildoene har en buet tupp slik at de treffer akkurat på rett sted. Det finnes g-punkts dildoer for både menn og kvinner, og felles for begge er at de har en buet tupp, slik at den skal treffe .. [les mer..]

Copyright © 2022 dildo-norge.no all rights reserved