Dildo Norge – Din veileder på nettAlt du trenger å vite om dildo finner du her

Hvorfor bruke en dildo?

For de av dere som fortsatt er usikre på det å bruke en dildo, eller som vurderer å skaffe seg en dildo, men kanskje ikke er helt overbevist, så vil du kanskje spørre deg selv: ”Hva trenger jeg egentlig en dildo til? Hvorfor skal jeg bruke en dildo? Hva gjør den, som jeg ikke kan gjøre selv?” Eller kanskje du lurer på hva som er så spesielt hvis den ikke vibrerer eller gjør noen andre triks?

Vel, dildoer er enkel glede. De er laget for å etterligne en erigert penis, og kan brukes akkurat hvordan du vil! Ved å bruke en dildo kan du lære deg selv bedre å kjenne og prøve deg frem med stimulering av ulike erogene soner, for å finne ut hva som føles best for akkurat deg. Med en dildo kan du selv kontrollere den støtende bevegelsen og finne ut akkurat hva du liker best og hvordan du ønsker å bli stimulert for å oppnå orgasme.

Dildoer har eksistert i svært lang tid, og malerier og skulpturer fra langt tilbake i tid tyder på at menn og kvinner likte den erotiske leken disse penisformede objektene gav dem. Gamle sivilisasjoner har gitt oss mange ting som er grunnlaget for kulturer i dag, så hvorfor ikke stole på at de snublet over noe bra da de oppdaget og begynte å bruke dildoen?

Det finnes mange grunner til å bruke en dildo, enten det er for egen seksuell tilfredsstillelse, eller om man ønsker å ta den med i en pirrende lek med en partner.

Her er flere gode grunner til å bruke en dildo:

Øker lysten og selvfølelsen

En dildo får deg til å slippe løs dine seksuelle fantasier, og vil samtidig gjøre det enklere å dele dine fantasier med en partner. Når man bruker en dildo kan man lære seg å trene opp muskulaturen i skjeden, noe som igjen vil være med på å øke lystfølelsen. Jo mer du lærer deg om egen seksualitet, jo mer øker gjerne lysten også. Når du uttrykker deg selv seksuelt, øker du også din egen selvfølelse, noe som gjør deg til en lykkeligere person.

Stimulering av sansene til din partner

Den visuelle stimuleringen man får av noen som onanerer rett foran øynene dine kan være meget opphissende. Så hvorfor ikke la din partner se på mens du bruker dildoen din? Han kommer garantert til å elske det nære og intime bildet som han kan studere mens du tilfredsstiller deg selv! For de som har en partner som ikke helt liker tanken på at du bruker en dildo, så kan en Cloneboy dildo, hvor man støper sin egen dildo av partnerens penis, ofte være en fin løsning.

Utforsking

Ved hjelp av en dildo alene kan du lettere utforske dine erogene soner og finne ut akkurat hvordan du liker det best. Eksperimenter med forskjellige former, dybder og dildo-størrelser og opplev de ulike måtene de stimulerer deg. Du kan også bruke dildoen til å teste ut noe nytt som du kanskje har lyst til å prøve med din partner, men som du kanskje synes kan bli pinlig å gjøre for første gang når du har din elsker tilstede.

En god medhjelper i sexlivet

En dildo kan være til god hjelp når partneren din ikke er tilstede eller ikke har lyst. En dildo kan også være flott å bruke når man har sex med sin partner, og kanskje spesielt dersom han får utløsning før henne, mens hun fortsatt er klar for mer. Da kan han stimulere henne med en dildo, slik at begge er fornøyde og ingen føler at de har et utilfredsstillende sexliv. Det er helt naturlig at man i et forhold går gjennom perioder hvor den ene parten har mer sexlyst enn den andre, og det er like viktig å respektere den som ikke har lyst, som å akseptere at den som har lyst kanskje heller tilfredsstiller seg selv. God kommunikasjon og at man både aksepterer og respekterer hverandres lyster er nøkkelen til et godt parforhold. En dildo kan være et godt hjelpemiddel når den ene parten ikke har lyst, og det aller beste er om man kan være åpen om temaet i forholdet.

Vaginal trening og bedre orgasmer

For kvinner kan bruk av en dildo bidra til å styrke og trene opp skjede-og bekkenbunnsmuskulaturen, som igjen kan sørge for at hun oppnår bedre orgasmer. Trening av bekkenbunnsmuskulaturen vil sørge for at sexen føles bedre for både ham og henne, og jo sterkere bekkenbunnsmuskulaturen er, jo kraftigere vil også orgasmen føles for begge parter. For kvinnen vil også utforsking av ulike dildoer og størrelser være med på å gi mer nytelse. En tykk og kraftig dildo vil føles ekstra godt, fordi dette strekker skjedemuskulaturen, og ved å prøve ulike størrelser og former vil hun også lettere lære seg å bruke denne muskulaturen. Noen menn ønsker kanskje ikke at hun bruker en større eller tykkere dildo fordi de er redd for at dette vil ”utvide” skjeden, slik at sexen ikke føles like godt etterpå. Dette vil svært sjelden være tilfelle, fordi skjeden er meget tøyelig, og dersom hun har trent opp skjede-og bekkenbunnsmuskulaturen godt, vil det sjelden eller aldri være noe problem. I andre tilfeller hvor en mann har gjennomgått en kjønnsskifteoperasjon, blir faktisk dildoen ofte brukt og gjerne foreskrevet av legen for å forbedre elastisiteten i den nye vaginaen.

Et ekstra pluss til oralsexen

Å bruke en dildo samtidig som man gir sin partner oralsex, kan ofte være prikken over i’en for veldig mange og vil være med på å gjøre opplevelsen enda bedre. Penetrering med en dildo samtidig som han slikker henne vil definitivt gjøre henne i ekstase.

Sikker sex

Å bruke en dildo er en veldig sikker form for sex, spesielt hvis du bruker en dildo av et bra materiale som ikke er porøst, og heller ikke deler dildoen med noen andre. Ved å bruke en dildo slipper man å bekymre seg for uønsket graviditet eller for å bli smittet av noen kjønnssykdommer.

God erstatning ved seksuell avholdenhet

For de som er seksuelt avholden, kan en dildo fungere som en god erstatning når behovet allikevel måtte melde seg. Man kan oppleve alle de deilige stimuleringene man får av full penetrering uten at noen faktisk har rørt på dine intime kroppsdeler.

Du får aldri nei

Dildoen din er alltid klar for litt action! Den vil aldri avslå deg og dine behov, og om partneren din ikke orker eller har lyst, så er det greit å ha en dildo som kan gjøre jobben! Og du kan bruke den natta lang om du skulle ønske det..

Du vil også kanskje vite mere om:

  • Lateks (naturgummi)

    Lateks er melkesaft som tyter ut gjennom snitt eller sår i overflaten til gummitreet, og de ulike melkesaftene kan brukes til ulike formål. Melkesaften fra gummitreet brukes til å utvinne naturgumm.. [les mer..]

  • Hvordan introdusere dildoen for en partner?

    Å introdusere sin partner for å bruke en dildo når man er i et forhold, kan være et ømfintlig tema for noen. Hvis partneren din aldri har brukt et sexleketøy kan han eller hun føle seg støtt a.. [les mer..]

  • Bruk riktig glidemiddel

    Mange tror at glidemiddel er noe man må bruke når den naturlige fuktigheten ikke er nok, men det stemmer ikke. Det å bruke riktig glidemiddel er helt vesentlig for hvor deilig opplevelsen med dildo.. [les mer..]

Copyright © 2022 dildo-norge.no all rights reserved