Dildo Norge – Din veileder på nettAlt du trenger å vite om dildo finner du her

Hvordan velge rett dildo?

Det er noen ting som kan være lurt å tenke over før man skaffer seg en dildo. Vurder dine behov, hva du liker og hva du synes er fint, men de to viktigste tingene man burde tenke på er størrelse og form.

Hva slags type appellerer til deg? Hvilket materiale liker du best? Kvalitet og pris henger ofte sammen, men det er greit å være sikker på at du liker den dildoen du kjøper, spesielt hvis du ønsker å investere litt penger i den. En nybegynner er kanskje ikke så opptatt av at kvaliteten må være den aller beste, men er kanskje mer opptatt av opplevelsen i seg selv, og at den skal bli best mulig. Her kan en dildo laget i et rimeligere materiale (for eksempel jelly) være utmerket, og så kan man prøve seg litt frem med forskjellige varianter for å finne ut hvilken type man liker best. Skal du derimot bytte ut din gamle dildo som du liker veldig godt, så kan det lønne seg å bruke litt mer penger og heller investere litt i en dildo laget i et bedre materiale (f.eks silikon). I det lange løp så lønner det seg jo å ha en dildo av god kvalitet, for da går det lenger tid mellom hver gang man trenger en ny. Men da bør man først være sikker på at den typen man har kjøpt, tilfredsstiller kravene dine og ikke minst; tilfredsstiller dine behov.

Hva man burde tenke over før man skaffer seg en dildo:

  • Størrelse og form
  • Hva slags type appellerer til deg?
  • Hvilken farge ønsker du? Naturtro utgave eller kanskje en knall rosa?
  • Hvilket materiale liker du best: silikon, jelly, lateks, gummi, glass?
  • Vil du gå for det tradisjonelle eller prøve noe nytt og vilt? Ønsker du at dildoen skal se og føles så ekte som mulig, eller ønsker du kanskje en dildo som ikke ser naturtro ut i det hele tatt?
  • Ønsker du en dildo som er formet slik at den stimulerer g-punktet ekstra godt?
  • Ønsker du å bruke dildoen alene eller sammen med en partner?
  • Ønsker du å bruke dildoen til vaginalt eller analt bruk? Eller kanskje begge deler? (Da bør man i hvert fall vite litt om de ulike materialene, fordi porøse materialer ikke kan steriliseres og man bør da i det minste bruke kondom over ved analt bruk).

Det er ingen riktige svar på disse spørsmålene – det er opp til hver enkelt å finne ut hva man liker best. Men det vil bli enklere å velge om du tenker litt over det før du kjøper deg en dildo. Dildoer kommer i mange forskjellige størrelser og former, fra svært nøyaktige kopier av ekte peniser, til dildoer med et design som nesten ligner mer på en skulptur.

Når man skal velge hvilken form man vil ha på dildoen sin, så kan det være greit å vite at det er den ytterste tredjedelen av vagina/skjeden som er mest følsom, så dildoer som er tykkere nederst vil gi deg mer stimulering når den føres inn og ut.

Noen dildoer er spesielt utformet for å stimulere g-punktet hos kvinner eller g-punktet/prostata hos menn, og disse dildoene har gjerne en bøyd tupp. G-punktet har vært mye omdiskutert, og mange kvinner innrømmer å ha problemer med å finne g-punktet, og da kan en g-punkts dildo være et godt hjelpemiddel. G-punktet hos menn finner man ved anal stimulering, og det kan da være lurt å prøve seg frem med en slankere dildo, spesielt hvis man er nybegynner. Det er også meget viktig å vite at dersom man ønsker å bruke en dildo analt, så må den ha en bred base i bunnen, slik at den ikke forsvinner inn i anus (for det kan den faktisk gjøre, da muskulaturen i anus er meget sterk).

Uansett hvilken dildo du bestemmer deg for å prøve, la dine egne ønsker være guiden din! Ikke la andres hemninger styre deg. Det er absolutt ingenting galt med å kjøpe, eie eller bruke en dildo eller et annet sexleketøy. Enten du bruker den alene eller sammen med en partner, så kan det forbedre ditt sexliv og øke sexlysten. Det er også enklere å finne ut hva man selv liker og hvordan man helst vil bli stimulert, ved at man prøver seg frem med en dildo på egen hånd. På den måten er det ofte enklere å kunne fortelle partneren sin hvordan man ønsker å bli stimulert, slik at man til syvende og sist får et bedre sexliv.

Du vil også kanskje vite mere om:

Copyright © 2022 dildo-norge.no all rights reserved