Dildo Norge – Din veileder på nettAlt du trenger å vite om dildo finner du her

Jelly

Classic Jelly dildoBallsy_dildo_jelly

Jelly dildoer finnes i utallige varianter og er en av de mest brukte materialene som brukes i billige dildoer i dag. Jelly er ikke egentlig et eget materiale, men mer en samlebetegnelse på dildoer som er laget av gummi, plast eller lignende og som gjerne er blandet sammen med andre materialer, og felles for de alle er at det sjelden eller aldri står oppgitt hva materialet faktisk består av. Selv om jelly ikke er fullt så glatt og silkeaktig som silikon dildoer, kan jelly dildoer fortsatt gi deg masse nytelse. Hemmeligheten er vannbasert glidemiddel – bruk mye av det!

Jelly er et ganske mykt og fleksibelt materiale, og dildoer kommer gjerne i lyse klare farger, laget i et gjennomsiktig og fleksibelt gummi materiale. Hvis du stryker fingeren over en jelly dildo, vil du ofte kjenne at fingeren klistrer seg litt eller sklir litt på materialet. Jelly produkter har en tendens til å lukte en del, spesielt når det er nytt. De fleste mennesker har ikke noe i mot det, men noen sensitive neser liker kanskje ikke lukten av jelly. Som regel hjelper det å lufte produktet godt når man har tatt det ut av innpakningen. Jelly er et typisk materiale som KAN inneholde ftalater, da det er vanskelig å vite hva jelly faktisk er laget av. Men så å si alle de store produsentene av sexleketøy hevder de har endret hele sin produksjon i løpet av de siste årene, hvor de har fjernet de skadeligste ftalatene, for å tilfredsstille de europeiske kravene til innhold av skadelige stoffer. Dersom man er usikker på om dildoen kan inneholde noen skadelige ftalater, som man ikke ønsker å bli eksponert for, så bør man bruke en kondom over. Husk også at man blir minst utsatt for ftalater ved bruk av vannbasert glidemiddel. Bruk ALDRI oljebasert glidemiddel, (som vaselin, babyolje, matolje, massasjeolje eller lignende) da dette fører til at dersom dildoen består av ftalater, så frigjøres disse mye lettere ved bruk av oljebasert glidemiddel.

Jelly er et porøst materiale, noe som betyr at bakterier kan trenge inn i materialet, og de er derfor vanskelige å rengjøre helt, da de ikke kan steriliseres som f.eks ved koking. Man bør ikke bruke sterk såpe eller kokende vann til å rengjøre jelly dildoer, kun passe varmt vann og en skånsom rengjøring med intimsåpe og gjerne et rengjøringsmiddel uten alkohol som er egnet for jelly leketøy. Siden jelly er et porøst materiale betyr det dessverre at disse lekene ikke er trygge å dele med andre, med mindre man bruker kondom på dem. Husk også å bruke kondom over dersom man ønsker å benytte samme dildo til vaginalt og analt bruk. Jelly dildoer er jo relativt billige, så istedenfor å dele en dildo med partneren sin, så kan man jo heller kjøpe hver sin! Hvis du ønsker en dildo laget i et mykt og smidig materiale, som er av helt grei kvalitet til en rimelig pris, så er dildoer laget av jelly et godt valg.

Ribbed Jelly dildo

Du vil også kanskje vite mere om:

Copyright © 2022 dildo-norge.no all rights reserved