Dildo Norge – Din veileder på nettAlt du trenger å vite om dildo finner du her

Misoppfatninger om dildoer

Mange ønsker ikke å bruke en dildo eller vil ikke ta det med i sexlivet deres, fordi de rett og slett er litt usikre eller kanskje partneren føler seg litt truet av å bruke en dildo. De vet kanskje ikke hva den kan brukes til, hva de gjør, eller kanskje de bare tror at en dildo ikke er noe for dem.

Dildoer er for alle, og er enkle sexleketøy som stort sett ligner en erigert penis. Misforståelser om dildoer fører til at mange har en streng holdning til et leketøy som kanskje kunne gitt dem en helt unik og deilig opplevelse, men som man går glipp av bare fordi man ikke tør å prøve.

”En mann som bruker en dildo må være homofil”

Å være homofil handler ikke om et stort ønske om å bli penetrert i anus. Alle mennesker har de samme kroppsdelene, og stimulering av de erogene sonene vil føles like godt enten man er heterofil eller homofil. G-punktet til mannen finner man også i anus, så at en mann bruker en dildo eller en analplugg og synes det er godt, betyr definitivt ikke at man er homofil av den grunn. Man har rett og slett funnet en av de bedre erogene sonene hos mannen, som føles utrolig deilig å stimulere. En dildo kan gi deg glede og masse nytelse ved stimulering av disse områdene, som du kanskje ikke engang visste at du hadde..

”Kjæresten min tror en dildo vil erstatte ham”

Denne antakelsen er rett og slett det mannlige egoet som snakker. Dildoer gjør jobben, men de kan selvfølgelig ikke erstatte en mann. Kjærlighet, hengivenhet og varmen fra et menneske kan man aldri få fra en dildo. Det er bedre å heller få med kjæresten sin på dildo-leken, i stedet for å bare bruke den alene. Kjæresten din kan få et nærbilde av hva som skjer, mens han kan nyte synet av deg, og finne ut hva du liker best. Det er litt annerledes enn hva han får sett mens dere har sex. Hvem vet kanskje han blir veldig opphisset av det? Dessuten finnes det også dildoer som man kan støpe selv, så hvorfor ikke lage en kopi av kjæresten sin penis? En perfekt dildo, som han aldri kan klage på!

”Du er ensom hvis du bruker en dildo”

I antikkens Hellas ga menn dildoer til kvinnene sine, som en ”erstatning” i deres fravær når de måtte ut og reise. Det er lenge siden nå og i dag betyr det ikke at man er ensom eller alene om man bruker en dildo. Det er faktisk veldig mange som bruker en dildo, enten sammen med en partner eller alene, og det er ikke noe galt i det. Dersom man er singel, så er selvfølgelig en dildo en god erstatning, om man ikke har en elsker eller lignende. Men dildoer er definitivt ikke bare for single eller ”ensomme” jenter. De fleste mennesker onanerer fra tid til annen, og da kan like godt en dildo være med på leken!

”Det er ikke normalt å bruke en dildo”

Mange mennesker har blitt opplært til å tro at sexleketøy ikke er bra eller at det er unormalt å bruke, og dette er gjerne basert på at det var et mer tabu-belagt tema tidligere, og noe man ikke snakket høyt om. Men de fleste mennesker i dag, og kanskje spesielt den yngre generasjonen, er litt mer frisinnede og det er ikke så farlig å si høyt at: Ja, man bruker faktisk en dildo av og til! Hva gjør vel det? Det er absolutt ingenting galt med å tilfredsstille seg selv med en dildo eller at noen bruker en dildo på deg. Det å bruke en dildo kan tvert i mot faktisk være bra for deg. Den lar deg utforske og uttrykke deg selv seksuelt, noe som forbedrer din selvtillit og gjør deg til en lykkeligere person.

Du vil også kanskje vite mere om:

  • Spørsmål

    [cma-index] [les mer..]

  • TPR / TPE

    TPR eller TPE materialet er på mange måter lik cyberskin materialet, og i mange tilfeller blir materialnavnene brukt litt om hverandre. TPR eller TPE materialet kan være i både hardere eller myker.. [les mer..]

  • XXL dildoer

    De aller største utgavene finnes kun som dildoer (og ikke som vibrator), og her kan man finne alt fra meget store dildoer til de mest ekstreme utgavene. Mange av disse er for store til at de kan bruk.. [les mer..]

Copyright © 2022 dildo-norge.no all rights reserved